Az első évében lévő Balatonfüred LC aktív és folyamatosan erősödik

Jó hangulatú klubülésen vett részt Boronkay Gusztáv kormányzó és Szarvas Krisztina 3. zónaelnök a Balatonfüred LC meghívására 2019. október 8-án. Az idén alakult fiók klub már ebben az évben jelentős aktivitással járult hozzá a jószolgálati tevékenységhez. 

Az országos Szövetség különös hangsúlyt fektet a meglévő klubok és az újonnan alakult klubok segítésére, információk átadására, folyamatos képzésére, ezért is vett részt a szövetség ezen az ülésen.

A jószolgálati tevékenység, programtervek és más fontos témák, kérdések egyeztetése után a klublétszám bővítése okán máris egy új tagjelölt jelentkezett a csapatba, ezzel jelezve, hogy folyamatos építkezéssel belátható időn belül szeretnének önálló klub lenni.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba