Hírek, aktualitások: Általános

Egyre aktívabb a hamarosan megalakuló Eger LC 2020. április 07. 14:00 Egyre aktívabb a hamarosan megalakuló Eger LC

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége örömmel jelenti be, hogy a közeljövőben megalakuló Eger Lions Club egyre több aktivitást szervez. Legutóbbi kezdeményezésük már Lions logó alatt szerveződött: ennek lényege, hogy a borászok által felajánlott 1552 palack bort értékesítik, a befolyó összegből pedig egészségügyi dolgozók részére készíttetnek ebédet.

bővebben arrow_forward
Adjunk vért, szervezzünk véradókat 2020. március 30. 11:00 Adjunk vért, szervezzünk véradókat

Sajnálatos módon a járvány szűkíti, illetve átformálja jószolgálati cselekvési lehetőségeinket, van azonban - az adománygyűjtés mellett is - az egészségprogramunkhoz illeszkedő olyan tett, amellyel sokat segíthetünk az egészségügy intézményeinek. Ez a véradás, hiszen a veszélyhelyzet bejelentése óta érezhetően visszaesett a véradók száma.

bővebben arrow_forward
Koronavírus miatti ajánlás 2020. március 10. 10:00 Koronavírus miatti ajánlás

2020. március 9-én összeült a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének egészségügyi munkacsoportja, melynek célja az volt, hogy ajánlásokat fogalmazzon meg a - koronavírus terjedésének időszakában - a megvalósítás előtt álló aktivitások megrendezésével kapcsolatban. A kabinet munkájában részt vett, Dr. Kökény Mihály, Dr. Hortoványi Eszter, Dr. Belatiny Attila és Boronkay Gusztáv kormányzó.

bővebben arrow_forward
Elindult A békeposzter pályázat közönségszavazása 2020. január 06. 14:00 Elindult A békeposzter pályázat közönségszavazása

A békeposzter pályázatra 2019-ben 86 rajz érkezett a kormányzósághoz. A zsűri kiválasztotta az országos győztes rajzot, melyet december elején, a megadott határidőig kiküldtek az Egyesült Államokba. A nemzetközi döntés február közepére várható. Szintén összeállt a márciusi kiállítás anyaga, a győztesekkel, jutalmazottakkal. Egy hely van még kiadó: a közönségdíjasé. Szavazzatok!

bővebben arrow_forward
Látássérült személyek kommunikációját támogató audio-narrátor képzési program indul 2020. január 06. 12:00 Látássérült személyek kommunikációját támogató audio-narrátor képzési program indul

A képzési program célja olyan szakemberek képzése, akik a látássérült személyek részére a megfelelő készségek és ismeretek birtokában képesek az audio-narráció eszközrendszerével a vizuális üzeneteket lényegre törően, érthető és élvezhető módon közvetíteni. A képzési programot elvégző résztvevők, mint audio-narrátorok tudják tevékenységüket végezni.

bővebben arrow_forward
Elhunyt Haynes H. Townsend bíró, Nemzetközi Első Alelnök 2019. december 20. 09:00 Elhunyt Haynes H. Townsend bíró, Nemzetközi Első Alelnök

Sajnálattal tájékoztatjuk tagtársainkat, hogy Haynes H. Townsend bíró, Nemzetközi Első Alelnök 2019. december 17-én, eltávozott az élők sorából. 64 éves volt. Townsend alelnök egyedülálló képessége volt, hogy mágnesként vonzza az embereket. Mosolyogva köszöntött mindenkit, akivel csak találkozott, és ettől mindenki boldognak és valahogy fontosnak érezte magát.

bővebben arrow_forward
Folytatódik a Lions és a Magyar Tehetséggondozó Társaság együttműködése 2019. szeptember 26. 14:00 Folytatódik a Lions és a Magyar Tehetséggondozó Társaság együttműködése

2019. szeptember 20-án Egerben tartotta a Magyar Tehetséggondozó Társaság országos konferenciáját, ahová vendégként a Lions is hivatalos volt. Boronkay Gusztáv kormányzó a plenáris ülésen megerősítette, hogy a tavaly kötött együttműködést folytatják annak érdekében, hogy a Lions látókörébe kerülő tehetséges emberekre felhívja az MTT figyelmét.

bővebben arrow_forward

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba