Lengyel Lions tagok futottak Gdanskból – hazánkat is érintve - a milánói konvencióra

Lengyel Lions futók az elmúlt években már hagyományt teremtettek abból, hogy a Lions világkonvencióra elfutnak. Idén ez különösen érdekes volt, hiszen egyrészt a konvenció Európában került megrendezésre, másrészt, hazánkat is érintette a futás.

A júliusi konvenció előtti héten Szlovákiából léptek be országunkba a futók, ahol a Sopron LC tagjai és futói fogadták őket. Közös 9 kilométeres együtt futás után Fertődön búcsúztak, ahonnan Szombathely felé vették az irányt.

Szombathelyen is már a Főtéren felállított cél előtt 5 km-rel fogadta őket a Savaria LC és a város alpolgármestere Koczka Tibor. Közösen futottak a Főtérig, ahol Dr. Puskás Tivadar is köszöntötte őket. Szombathely városa meghívta a futókat vacsorára és a szállást költségét is állták.

Köszönet a segítségért a Sopron LC-nek és a Savaria LC-nek!

Boronkay Gusztáv kormányzó valamennyi programon ott volt.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba