Célba értek a magyarországi Lions tagok Kárpátaljára szánt adományai

A Lions Clubok Magyarországi Szövetségének felhívására ismét jelentős mennyiségű adományt gyűjtöttek össze a Lions klubok. Két kamionnyi ruhát tudtunk küldeni, melynek döntő többségét a Pécs-Normadia LC és a Kecskemét Első LC gyűjtötte. Egy kisbusz teljesen megtelt cipősdobozokkal, melynek tartalma főleg gyermekjáték volt. Öröm volt nézni, hogy milyen gondosan, szépen voltak becsomagolva, többsége kis üzenettel ellátva.
 
Ezek gyűjtésében a Mosonmagyaróvár LC és a Sopron Lady LC jeleskedett a legnagyobb mértékben. A pénzadomány is szépen gyűlt, melyből 110 tartós élelmiszer egységcsomag került megvásárlásra. Itt a legnagyobb adakozó a Sopron LC volt. Itthon idén is Cidor Mihály volt a koordinátor, de sokat segített Chrabák László is. Mindketten a Nyíregyháza LC tagjai.
 
Kárpátalján mint eddig, most is Nagy Béla volt a segítségünkre, aki a Kárpátaljai Református Egyház Diakóniai osztálya nevében szervezi a szétosztást. Ajándékként kaptunk egy szép kenyeret - melyet jó étvággyal elfogyasztottunk - és két üveg bort, melyet a Budapest Mozaik LC árverésen felajánlottunk és mivel el is kelt, annak ára is jószolgálatot teljesít. Kárpátaljáról megérkezett a köszönőlevél is.

Az átadásról, a megvásárolt élelmiszercsomagokról képek készültek, de mellékelek sok képet a cipődobozok feliratairól is.
 
Köszönöm szépen a sok befektetett munkát, a legjobb kezekbe kerültek az adományok.
 
 
Boronkay Gusztáv
   Kormányzó

Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba