Kezdjük meg a felkészülést a 2020-as Nemzetközi Konvencióra!

2020-ban Szingapúr ad otthont a lionok 103. Nemzetközi Konvenciójának, az időpont: 2020. június 26-30. Kezdjük meg a felkészülést az útra már most, mivel ezúttal távoli országban lesz az esemény! Kísérjük el minél többen Keys Mária I. alkormányzó asszonyt Szingapúrba! 

Még ennyi nap, lásd a visszaszámlálást a futó bannerben itt:

https://lcicon.lionsclubs.org/?_ga=2.72231770.876681187.1576613568-1307004520.1432417345

„Az oroszlán városa” várja a Lions tagokat, hiszen Singapore jelentése nem más, mint angol átiratban: „The Lion City” Talán emiatt nem is véletlen, hogy ez a város logója:

 

ahol 2020. június 26-30. között kerül tehát megrendezésre a sorban a 103. Nemzetközi Lions konvenció.

Regisztráció itt: https://lcicon.lionsclubs.org/attend/registration-information/

Early bird, azaz korai regisztráció január 10-ig, 175 U$D, utána március végéig 225 U$D, utána pedig csak a helyszínen, 250 U$D értékben. A LEO regisztráció egységesen Alfa 20, Omega 100 U$D. Megjegyzem, ez lesz az egyik legkisebb kiadása a résztvevőknek, lásd később a repülőjegy, szállás résznél. Kérdések a regisztrációval kapcsolatban registration@lionsclubs.org.

Regisztráció kitöltő itt: https://www.lionsclubs.org/resources/98750363

A jelenlegit lásd mellékelve, de nem lesz jelentős változás benne.

A felvonulás pontos időpontja, amikor jellemzően mindenki, utazási kondícióitól függetlenül tud a konvención találkozni Lions tagtársaival: június 27-én, szombaton lesz. A mostani programtervezet ezt estére írja ki: https://lcicon.lionsclubs.org/wp-content/uploads/2019/08/singapore-schedule.pdf Aminek vélelmezhetően időjárási (értsd... meleg lesz bőven…) okai lehetnek.

Hotel információ: A hazai delegációnak idén nem jelöltek ki hivatalosnak szánt hotelt, hanem a teljes kelet-európai blokknak egy hatalmas, ezer szobás szálloda, a Hotel Boss van megjelölve, mint javasolt hotel. Foglalása az ismert szállásoldalakon vagy itt: https://www.hotelboss.sg/ Ez nem kötelező érvényű javaslat, jelenleg ennek a konvenciós foglalásban rögzítet árai még nem kerültek publikálásra. Autóval és tömegközlekedve 20 percre, gyalog 35 percre van, ami nagy előny, hogy a hotel és a konvenció között rendszeres a shuttle bus a regisztrált vendégeknek. A hotel és a rendezvénynek helyet biztosító Sands konferenciaközpontnak a helye és távolsága itt látható

A szállásárak várható emelkedése miatt a hotelt/apartmant/szállást nagyonis érdemes idejekorán lefoglalni. A Malajziában elérhető szállásárak igen kedvezőnek és jó minőségűnek tűnhetnek, de naponta onnan bejárni nem tanácsolható jó szívvel, mivel a határellenőrzésre minimum a hektikus jelzőt írják a tapasztaltabb utazók. Pedig van onnan jónak mondható tömegközlekedés is. Megjegyzés: A Marina Bay Sands https://www.marinabaysands.com/ is rendelkezik még szabad helyekkel.

A repülőjegyek árai jelenleg három légitársaságnál, Emirates, LOT, Finnair esetében is 650-700 dollár között vannak, ebben elviekben január második felében várható komoly akció, később nem valószínű. Mindegyiknél érdemes megnézni, mit adnak pluszban a repülőjegy mellé, az Emirates jellemzően valamilyen Dubai átszállási kedvezményt, vagy ingyen vízumot, vagy hotelt, vagy ingyenes stopovert ad, a LOT nagyobb csomaglehetőséget, a Finnairnél pedig van esély upgradre, eddigi tapasztalataink legalábbis ezeket a lehetőségeket mutatták. A legolcsóbb egyebekben a XiamenAir, ami itt ad átszállást: Xiamen Gaoqi International Airport in Fujian Province, China. Hogy ez bevállalható-e Helsinki, Dubai vagy Varsó helyett, ez egy remek eldöntendő kérdés, Kína szakértők előnyben.

Szingapúri dollár a helyi valuta, aki a lehető legkedvezőbben szeretné beváltani a saját, szinte bármilyen (40 féle) valutáját, anélkül, hogy az átváltás magas banki költségeket vonzana, az kérjen meghívást Transferwise vagy Revolut számlára, kártyára, mert ebben az esetben tud a lehető legkedvezőbben, átváltási marsok nélkül fizetni.

Autóbérlés jelenleg igen magas árakat ad minden keresőnél, az európai és amerikai árak többszöröse. Idővel ez lehet, hogy kedvezőbb lesz.


Képgaléria


Hír kategóriák

Club híreink


Lions szövetség eseményei

Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.



Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba