Egyre aktívabb a hamarosan megalakuló Eger LC

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége örömmel jelenti be, hogy a közeljövőben megalakuló Eger Lions Club egyre több aktivitást szervez. Legutóbbi kezdeményezésük már Lions logó alatt szerveződött: ennek lényege, hogy a borászok által felajánlott 1552 palack bort értékesítik, a befolyó összegből pedig egészségügyi dolgozók részére készíttetnek ebédet.

Az Egri Borműhely és az Eger Lions Club már eddig is sok embert megmozgatott. Az intézményekkel naponta előre egyeztetik a pontos igényeket, egri vendéglátóhelyek bevonásával, a koronavírus megszűntéig minden nap ebéddel segítik munkájukat! Az adományok 100%-a étkeztetésre kerül felhasználásra, folyamatosan nyomonkövethetően az alábbi weboldalon:

https://1552segitseg.hu

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba