Elindult A békeposzter pályázat közönségszavazása

A békeposzter pályázatra 2019-ben 86 rajz érkezett a kormányzósághoz. A zsűri kiválasztotta az országos győztes rajzot, melyet december elején, a megadott határidőig kiküldtek az Egyesült Államokba. A nemzetközi döntés február közepére várható. Szintén összeállt a márciusi kiállítás anyaga, a győztesekkel, jutalmazottakkal. Egy hely van még kiadó: a közönségdíjasé. Szavazzatok!

Küldjétek el mailben az ottmar@t-online.hu mail címre a nektek legjobban tetsző rajz számát, és a legtöbb szavazatot kapó rajz is látható lesz márciusban!

Szavazatokat 2020. január 24-ig várunk, egy mail-címről csak egy szavazatot fogadunk el.

A közönségdíj eldöntése után, január utolsó hetében hozzuk nyilvánosságra a hazai pályázat eredményét, a március 20-án nyíló kiállításra beválogatott rajzok készítőinek névsorát.

Várjuk a szavaztatokat!

Kapcsolódó Facebook oldal, melyen szintén láthatóak a rajzok:


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba