Elhunyt Haynes H. Townsend bíró, Nemzetközi Első Alelnök

Sajnálattal tájékoztatjuk tagtársainkat, hogy Haynes H. Townsend bíró, Nemzetközi Első Alelnök 2019. december 17-én, eltávozott az élők sorából. 64 éves volt. Townsend alelnök egyedülálló képessége volt, hogy mágnesként vonzza az embereket. Mosolyogva köszöntött mindenkit, akivel csak találkozott, és ettől mindenki boldognak és valahogy fontosnak érezte magát. Haynes hitte, hogy a „kedvesség számít” (ez volt a jelmondata), és példája volt annak, hogy a kedvesség megváltoztathatja a világot.

40 éve volt Lions klubtag, 1979-ben fogadta tagjai sorába a Dalton Noon Lions Club. A nemzetközi Alelnökségig vezető úton többször volt Klub Elnök, Zóna Elnök, Régió Elnök, Kormányzó, Kormányzósági könyvtáros, Centenáriumi Akcióbizottsági tag, Kormányzósági Tiszteletbeli Bizottsági Elnök, Kormányzósági Tagfejlesztési Elnök, több alkalommal Igazgatótanácsi Tag és Elnök, a Kormányzóság Misszió 30 Koordinátora, Kormányzósági Nemzetközi Kapcsolatok Elnöke, Nemzetközi Igazgató, LCIF megbízott. 2009 és 2011 között szolgált nemzetközi igazgatóként, 2010/2011 évben az Alkotmány- és Alapszabály Bizottság elnöke, a 2011/2012 évben pedig a Végrehajtó Bizottság tagja Nemzetközi Elnöki Megbízottként, többször adott elő az USA / Kanada fórumon. Vezetői tulajdonságai és az, hogy kiválóan tudott másokat motiválni, kézzelfogható módon segített javítani megszámlálhatatlan rászoruló ember életkörülményeit.

A szervezetnek  nyújtott szolgálatának elismeréseként Townsend alelnök számos elismerésben részesült, háromszor volt az  Év Oroszlánja, 15 Kormányzói Elismerő Oklevél tulajdonosa, az Ervin-Crumbley díj  díjazottja,  a D18  kormányzósági  Hírességek Csarnoka díj nyertese, nyolc Nemzetközi Elnöki Kitüntetés, többszörös nemzetközi elnöki Vezetésfejlesztési Kitüntetés  tulajdonosa, 35 éves Monarch Chevron és 40 éves Monarch Chevron büszke tulajdonosa, C100 Progresszív Bronz Tű, Donor Pin Rocker - Elkötelezettség Oroszlánja, Donor Pin Rocker - Jószolgálati Oroszlán díj kitüntetettje, valamint az Lions klubszervezet  legmagasabb kitüntetésének, a Jószándék  Nagykövete díjnak kitüntetettje. Progresszív Melvin Jones tag.



Townsend alelnökről mindenki tudta, hogy „szolgaszívű” és szereti a közösséget. 15 éves korában kezdett dolgozni a Fraker Hardware-nél, majd 22 évig Whitfield megye főbírája volt. A Dalton-Whitfield karácsonyi parádé elnökeként szolgált, és Georgia állam az Év Bírója címet adományozta neki. Útmutatása hiányozni fog az általa támogatott programoknak, de az erős elhivatottság, mely minden tettét áthatotta, példaként áll előttünk.  Családja és sok barátja idézi majd fel bölcsességét és kedvességét az elkövetkező napokban.

Gyászolják:
-        Donna Lord Townsend, szerető felesége 40 éve;
-        lánya és vőlegénye, Morgan Townsend és Travis Vitali;
-        lánya és férje, Madison és Kenneth Rutledge, Jr;
-        anyósa és apósa, Henry és Becky Lord;
-        nagynénje „Nene” Henton;
-        unokatestvérei, Brian és Teresa Henton, Debra és Chuck Harris.

Búcsúztatására gyász istentisztelet keretében kerül sor december 22-én, vasárnap 15:00 órától a daltoni Első Egyesült Metodista Egyházban.

 

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége részvétét fejezte ki írásban.

 
HORVÁTH Miklós volt nemzetközi igazgató     
BORONKAY Gusztáv kormányzó
KEYS Mária Hermina 1. alkormányzó


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Lions szövetség eseményei

Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.



Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba