Az Észak-Dunántúl zónáiban lévő klubvezetők találkozója

2019. szeptember 28-án, Győrben rendezték meg az Észak-Dunántúl zónáiban lévő klubvezetők találkozóját. A találkozót kiváló programmal hirdette meg Szarvas Krisztina zónaelnök, melyet nagy érdeklődés kísért.

Izgalmas kommunikatív csoportmunkában térképezték fel azt, hogy hogyan állnak a klubok a klubon belüli, a klubok egymás közti és a szövetséggel folytatott kommunikációs csatornák ismeretében és használatában. Tanulságos volt a végeredmény.

A klubvezetők abban állapodtak meg, hogy 2020 tavaszára megszerveznek egy kirándulást, melyre valamennyi klubtagot várnak a zónából. A helyszínre több javaslat is érkezett, hamarosan eldöntésre kerül. 

A végén Boronkay Gusztáv kormányzó mondta el a legfontosabb szövetségi tennivalókat és beszélt a közelgő eseményekről.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba